Peter Marcuse geeft rondleiding op verlengde expositie ‘Positief Beeld’

Geplaatst op: 19 januari 2014

Zaans Museum Positief beeldFotograaf Peter Marcuse biedt geïnteresseerden op 12 januari 2014 om 14 uur een rondleiding aan in het Zaans Museum. Hij doet dat als dank voor de steun van de Vereniging Zaans Erfgoed bij de totstandkoming van de expositie ‘Positief Beeld’, over zijn werk als fotograaf van de Zaanse industrie in de jaren 1950 en 1960.
Hij wil dan de geschiedenis en achtergronden van de getoonde foto’s nader toelichten. Belangstellenden kunnen zich hiervoor opgeven bij de fotograaf, via peter@marcuse.nl. De expositie is verlengd tot 31 juli 2014.

 

Tevens geeft hij – bij voldoende belangstelling – voor geïnteresseerde fotografen in februari/maart 2014 in het museum een workshop, onder het motto ‘Toen en nu’. Belangstellenden – maximaal 10 personen – kunnen zich bij de fotograaf peter@marcuse.nl  hiervoor opgeven.

Deze tentoonstelling, samengesteld door Jur Kingma, Peter Marcuse en Ellen van Veen van het Zaans Museum is vorm gegeven en geproduceerd door Daphne Marcuse.

Behalve de gebruikelijke entree van het museum zijn hier geen kosten aan verbonden. Voor museumkaarthouders is de toegang gratis, volwassenen betalen €9,-; 65-plussers betalen €7,50. Voor meer informatie zie www.zaansmuseum.nl

Share Button

Nieuws archief