Quizdeelnemers aan editie 7 zijn op pad

Zie hieronder de 19 teams die vanavond strijden om de eer. Er is weer veel aandacht besteed aan de teamfoto’s. Het wordt vast weer een memorabel gebeuren!

De quizdeelnemers van de Grote Zaanse Geschiedenisquiz hebben vrijdag 16 september j.l. de Thuisopdracht ontvangen. Daarbij zullen ze met hun team 14 dagen aan de slag gaan om vragen te beantwoorden. Over alle Zaanse kernen wordt wel zo’n beetje een vraag gesteld, en daarbij moeten ze ook ‘op pad’. Soms om iets te zoeken, soms om een fotomoment uit de plaatselijke geschiedenis daar te imiteren.
Het kan dus zo maar zijn dat u een van onderstaande teams iets vreemds ziet doen! Nog niet alle teamfoto’s zijn voorhanden, maar we vullen de collectie aan…

Op maandag 3 oktober worden de vragen bij het Gemeentearchief ingeleverd, en tijdens de quizavond zelf – 10 oktober om 19.30 uur – zullen hun antwoorden meetellen voor de algehele puntentelling.

Wij organisatoren hebben er zin in, in deze immer leerzame en spannende quiz! We wensen alle deelnemers heel veel plezier en succes!

Nieuws archief