Leuk cadeau? Een geschenk lidmaatschap!

Het cadeau-lidmaatschap: in koker of ‘gewoon’.

Op zoek naar een cadeau dat een jaar lang leesplezier èn een goed gevoel geeft? Dan is het geschenk lidmaatschap op de Vereniging Zaans Erfgoed een uitstekend idee!
U geeft de ontvanger dan n.l. 4 nummers van ons onvolprezen tijdschrift Zaans Erfgoed, en u steunt onze vereniging in haar werk voor behoud.

Wat houdt het in?

De ontvanger krijgt vanaf het moment van ontvangst een heel jaar lang elk kwartaal het informatieve tijdschrift Zaans Erfgoed in de bus. Verder mag de ontvanger onze ledenvergaderingen bezoeken, en krijgt hij of zij korting op onze activiteiten.
Dit geschenkabonnement regelt u snel via onderstaand formulier.

 

Keuze: met of zonder koker

U kunt het cadeau verkrijgen in briefvorm – waarin staat dat het van u afkomstig is – dit tegen de normale prijs, maar er is ook een luxere, duurdere uitvoering – en de levering daarvan gaat in overleg met het secretariaat.

Optie 1 – via brief – kost €22,50: het geschenk wordt via de post geleverd bij de begunstigde. Afhankelijk van de drukte bij de post, zou het in een week tijd bij de begunstigde kunnen zijn.

Optie 2 – met koker – kost €27,50: gezien de omvang van de koker – de kans op beschadiging daarvan en de hoge portokosten – sturen we het geschenk lidmaatschap in die vorm niet op. Over de levering ervan zal even overleg met het secretariaat, is de geschenkkoker af te halen bij een van onze bestuursleden, of kan door iemand van ons op een Zaans adres gebracht worden.

De geschenkkoker bevat niet alleen de brief met informatie, maar we doen er ook de Molenkaart of het plan voor de historische scheepswerf bij in. De keuze hiervan laat u ons secretariaat dan weten wanneer u eenmaal contact heeft opgenomen.

NB: Kiest u voor het cadeau in deze vorm, dan gaat er dus meer tijd overheen, voordat het presentje bij de ontvanger is, omdat de levering in overleg met het secretariaat gaat.

 

 

 

 

[su_box title=”Gegevens begunstigde” box_color=”#c28b4f” title_color=”#362323″]

 

[/su_box] [su_box title=”Gegevens van de schenker” box_color=”#c28b4f” title_color=”#362323″]
Bedrag € -
[/su_box]