Ledenvergadering 4 november in Bullekerk

Geplaatst op: 22 juli 2017
De Bullekerk aan de Westzijde te Zaandam. Foto OSeveno, via Wikimedia.

De Bullekerk aan de Westzijde te Zaandam. Foto OSeveno, via Wikimedia.

De najaarsledenvergadering van Zaans Erfgoed zal gehouden worden op zaterdagochtend 4 november om 10 uur in de Bullekerk aan de Westzijde te Zaandam.

De vergadering start met het bestuurlijke deel – waarin het wel en wee van de vereniging en de stand van het Zaanse erfgoed wordt besproken – en na een korte koffiepauze zal Rob van Maanen van het Kleurbureau spreken over zijn onlangs verschenen boek ‘Zaans Groen‘. Al eerder liet Rob – aan de hand van de Zaanse kleurenwaaier – zien dat het in vroeger tijden niet alleen maar ‘groen’ was, wat de klok sloeg, maar dat er een grote diversiteit in kleurgebruik in de Zaanse houtbouw te vinden was.

In eerste instantie was zou deze vergadering op 11 november gehouden worden, maar vanwege de beschikbaarheid van de locatie is ervoor gekozen dit een week te vervroegen. Ook geïnteresseerde niet-leden zijn deze ochtend welkom.

Het definitieve programma volgt later, leden krijgen deze uitnodiging automatisch bij hun tijdschrift toegestuurd. Wilt u ons steunen in ons behoud voor het erfgoed en ook 4x per jaar het tijdschrift ontvangen, plus kortingen bij onze activiteiten krijgen? Word dan voor slechts €22,50 per jaar lid!

Share Button
Nieuws archief