Geschiedenis Quiz 2020 live volgen vanuit huis

Geplaatst op: 5 oktober 2020

Het is erg jammer voor de teams, die zich al hadden moeten voorbereiden op een editie zonder ‘normaal’ te kunnen overleggen – met de koppies dicht bij elkaar. Er zijn een drietal teams die de quiz in deze vorm niet meer zagen zitten. De score die door hen zijn binnengehaald via de thuisronde, zal hun eindscore zijn.

Niet echt ook wat wij in gedachten hadden voor de jubileumeditie – maar dankbaar dat de quiz wel uitgespeeld kan worden! En gelukkig is de quiz nu door veel meer mensen thuis te volgen, voor iedereen die afstemt op het YouTube-kanaal van De Orkaan, dus daar kunnen ook de niet-acterende teamleden zien hoe hun team het er vanaf brengt!

 

 

 

Wat betekent dit voor het publiek?
Je kunt de Quiz thuis volgen via een live uitzending op het YouTube kanaal van De Orkaan.

RTV Zaanstreek – i.s.m. met de Orkaan – filmt de Quiz in het Zaantheater.

Dus teamleden en publiek kunnen de Quiz alsnog live volgen van 20.00 tot 21.30 uur via deze link: https://www.you…tnAKPrRKBovU8HA/ Je kunt deze link delen met ge├»nteresseerden, familie, vrienden, leden van de club etc. Er kunnen nu zelfs meer dan 200 mensen de Quiz live volgen!

Wat kun je verwachten van de Quiz?

  • Per team komt alleen de afgevaardigde naar het Zaantheater die gekozen is om het team te vertegenwoordigen.
  • De afgevaardigden zitten op het podium op een soort tribune tot 4-hoog, met voldoende onderlinge afstand.
  • Behalve de teamafgevaardigden staan Merel Kan (als presentator) en Frans Hoving (als juryvoorzitter) op het podium en twee archiefmedewerkers om de score bij te houden.
  • Maandag moeten er nog 10 nieuwe vragen beantwoord worden. De teams hebben in september al 10 vragen beantwoord in een thuisronde. De antwoorden worden maandag in het Zaantheater gegeven.

De teams weten nog niet wat de tussenstand is, dus het wordt een spannende avond!

Volg de link en zorg dat je er digitaal bij bent maandagavond!

Share Button
Nieuws archief