Grote Zaanse Geschiedenisquiz 2017

De Vliegende Reporters waren de winnaars van 2016. De Zeurore eindigden gelijk, maar kregen plek 2 na een shoot-out vraag.

De Vliegende Reporters van Dagblad Zaanstreek wonnen editie 2016. De Zeurore waren gedeeld eerste, maar verloren de shoot-out vraag .

Na het succes van 2016 vindt dinsdagavond 31 oktober om 19.30 uur in de kleine zaal van het Zaantheater de tweede editie van de Grote Zaanse Geschiedenisquiz plaats.

De presentatie is dit jaar opnieuw in handen van Merel Kan – o.a. De Orkaan – en juryvoorzitter is Frans Hoving – gemeentearchivaris Zaanstad.
U strijdt in teamverband om de Zaanse eer en een aantal mooie prijzen. De avond wordt afgesloten door stadsdichters Ellis van Atten en Jeroen van Leeuwen.

U kunt uw team – bestaande uit drie tot vijf personen – opgeven via onderstaand formulier.

De Zeurore, de ploeg van vrijwilligers van het Gemeentearchief Zaanstad

De Zeurore, de ploeg van vrijwilligers van het Gemeentearchief Zaanstad

Publiek

Ook als u niet deelneemt aan de quiz, bent u van harte welkom.  Kom vooral uw favoriete team toejuichen en aanmoedigen, want er is dit jaar meer ruimte voor – met dank aan het Zaantheater!
Vanwege catering en planning dienen toeschouwers zich wel apart aan te melden, via geschiedenisquiz@zaanserfgoed.nl.

Deelname, voor zowel teams als publiek, is gratis. Garderobe en een drankje in de pauze worden u aangeboden door het Gemeentearchief Zaanstad.

De organisatie van de Geschiedenisquiz is in handen van het Gemeentearchief Zaanstad, het Zaantheater en Vereniging Zaans Erfgoed.

Uw naam

Uw email

Teamnaam

Teamcaptain

Aantal deelnemers (minimaal 3, maximaal 5)
345

Omschrijving soort team (bijv. historische vereniging, museum, bedrijf etc.)

Nieuws archief