Gelukkig, plezierig en gezond 2021!

Geplaatst op: 3 januari 2021

Vereniging Zaans Erfgoed wenst haar leden en allen met hart voor Zaans cultureel historisch erfgoed een gezond, gelukkig en plezierig Nieuwjaar toe!
We zullen het beestje niet bij naam noemen, maar hopen dat het zich koest houdt en het ons daarmee weer de ruimte geeft om leuke en interessante bijeenkomsten te organiseren. We zullen alleen nog starten met iets organiseren, wanneer duidelijk is dat zo’n idee ook volledig kan worden uitgevoerd. Want wat kostte het afgelopen jaar een energie om steeds opnieuw aanpassingen te doen om een bijeenkomst toch door te laten gaan. Zo hebben we dat tenminste ervaren bij de Geschiedenisquiz en onze ledenvergadering van 7 november.

We sparen onze plannen nu voor na de noodzakelijke prikken. Zo heeft u nog een erg leuk Glaasje Erfgoed van ons tegoed met Jan Krijt!

60 jaar inzet voor Erfgoed

2021 is het jaar waarin wij 60 jaar bestaan – dankzij de verenigingen waaruit Zaans Erfgoed is voortgekomen.
De kiem ligt bij de mensen die de Zaanse Schans 60 jaar geleden gestalte hebben weten te geven, iets wat misschien niet iedereen meer weet.
Ons bestuur hoopt in dit jubileumjaar weer actief te kunnen meedenken over een nieuwe toekomst van de Zaanse Schans. Het is tenslotte wel ons ‘kindje’!

De Gotershoek en de Zaanse Schans. Foto Jan Piet Bloem.

 

Share Button
Nieuws archief