20 teams Grote Zaanse Geschiedenisquiz

Geplaatst op: 9 augustus 2018

woordwolk GQNa het succes van 2016 en 2017 kon een derde editie van de Grote Zaanse Geschiedenisquiz niet uitblijven. Deze vindt dan ook plaats op maandagavond 15 oktober 2018 in de kleine zaal van het Zaantheater.

De presentatie is dit jaar opnieuw in handen van Merel Kan – o.a. De Orkaan – en juryvoorzitter Frans Hoving – gemeentearchivaris Zaanstad.

De organisatie van de Geschiedenisquiz is in handen van het Gemeentearchief Zaanstad, het Zaantheater en Vereniging Zaans Erfgoed. Met dank aan de mensen van het Gemeentearchief en het team van het Zaantheater wordt het weer een bijzondere avond!
Voor het opgeven als toeschouwer of als team: lees verder.

UPDATE: Het maximale aantal van 20 teams is op 6 juni bereikt. Mochten zich nog teams aanmelden, dan zal er een wachtlijst voor worden aangelegd…


Voor een goede mix in de zaal tussen spelers en publiek is er een maximum ingesteld van 20 teams. Mochten er zich nu nog teams willen aanmelden – via  geschiedenisquiz@zaanserfgoed.nl – dan komen deze op een wachtlijst.

Al naar gelang de omvang van het spelersveld, kan het publiek de overige stoelen in de kleine zaal – met een capaciteit van ca. 200 plekken – innemen. Want bij deze vermakelijke èn leerzame quiz zijn toeschouwers natuurlijk van harte welkom. U kunt uw favoriete team komen toejuichen of gewoon meegenieten van het hele gebeuren. Opgeven hieronder.

Voor vragen kunt u mailen naar geschiedenisquiz@zaanserfgoed.nl.

Publiek dient zich hieronder aan te melden. De toewijzing geschiedt op volgorde van binnenkomst.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. De zaal is volgeboekt.

Uw naam

Uw email

Aantal personen (incl. uzelf)

 

 

Share Button
Nieuws archief