ALV live op youtube

Geplaatst op: 9 november 2020

 

Hier start zaterdagochtend om 10 uur de livestream van de Algemene najaars ledenvergadering van Vereniging Zaans Erfgoed. U kunt de vergadering bekijken door onderstaande link aan te klikken.

Hieronder kunt u de ledenvergadering van 7 november 2020 terugkijken.

Naar de Algemene Ledenvergadering

U ziet dan aan de linkerkant de video die live zal worden gestreamed. Rechts is een chatkanaal (bij het bekijken via de telefoon, is het chatkanaal moeilijker – of mogelijk niet – te vinden). Via het chatkanaal kunt u van zich laten horen. Bent u het eens met een voorstel, dan hoeft u NIETS te doen. Heeft u een bezwaar, MELDT dit dan via het chatkanaal.

Wanneer wij zien dat er bezwaren zijn, komt er een link in beeld waarop u kunt klikken. Er verschijnt dan een stemformulier waarop u kunt aangeven of u het met het voorstel eens of oneens bent.

U dient dan wel eerst u uw e-mailadres en lidmaatschapsnummer op het formulier in te vullen. Daarna kunt u dan uw stem voor of tegen uitbrengen.

U kunt eventueel ook vragen stellen via dat chatkanaal. De voorzitter zal de vragen via de video beantwoorden. Geef daarbij ook altijd uw naam op alstublieft.

Als er problemen zijn met uw internetverbinding kan het zijn dat de video gaat achterlopen. Dat kunt u opheffen door de rode tijdsbalk onderaan het scherm naar rechts te verschuiven.

Share Button
Nieuws archief