Aanmelden Ledenvergadering 7/11

Geplaatst op: 26 oktober 2020

De Oostzijderkerk. Met dank aan Marcelmulder68 via Wikimedia

Leden van Zaans Erfgoed die de ALV van zaterdagochtend 7 november a.s. in de Oostzijderkerk willen bijwonen dienen op voorhand onderstaand formulier in te vullen.
Vanwege RIVM-voorschriften dient iedere bezoeker contactgegevens aan ons op te geven, dus echtgenoten registreren zich allebei apart.
Wij zullen uiteraard uiterst zorgvuldig omgaan met de door u verstrekte gegevens.

Begin oktober zijn de richtlijnen van het RIVM: maximaal 30 mensen in een binnenruimte. Mogelijk kan dit allemaal weer anders zijn, in aanloop naar 7 november. Wij houden u op de hoogte!

 

Oproep!

Gezien de voorzittersbestuurswissel en de uitreiking van de Zaans Erfgoedprijs is onze verwachting dat de belangstelling voor deze vergadering groter zal zijn dan volgens RIVM-richtlijnen plaatsen zijn. Daarom deze oproep: mocht u voorafgaand aan 7 november alsnog besluiten niet te komen, meldt u dit dan aan ons. Leden die op de wachtlijst staan kunnen wij dan alsnog een plek aanbieden.

Volgens de RIVM-richtlijnen worden bezoekers geacht thuis te blijven bij gezondheidsklachten als neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoest of verhoging.
Dus mocht u zaterdagochtend 7 november genoemde klachten ondervinden, dan rekenen wij erop dat u thuis blijft.

 

Share Button
Nieuws archief