Aanmelden ALV 30 oktober

Geplaatst op: 17 oktober 2021

Hervormde kerk, Noordeinde 21, Wormerveer. Foto: via Wikimedia

Leden van Zaans Erfgoed die de jubileum ALV van zaterdagochtend 30 oktober a.s. in de Hervormde kerk in Wormerveer willen bijwonen dienen op voorhand onderstaand formulier in te vullen.
Vanwege RIVM-voorschriften dient iedere bezoeker contactgegevens aan ons op te geven, dus echtgenoten registreren zich allebei apart.
Wij zullen uiteraard uiterst zorgvuldig omgaan met de door u verstrekte gegevens.

Op moment van schrijven – begin september – zijn de richtlijnen van het RIVM zodanig dat er in de kerk maximaal 60 zitplaatsen zijn. Mogelijk verandert dit na de mededelingen die er op 14 september a.s. zullen worden gedaan, maar wij houden u daarvan dan via deze website op de hoogte!

 

Klachten? Blijf thuis!

Volgens de RIVM-richtlijnen worden bezoekers geacht thuis te blijven bij gezondheidsklachten als neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoest of verhoging.
Dus mocht u zaterdagochtend 30 oktober genoemde klachten ondervinden, dan rekenen wij erop dat u thuis blijft.

Oproep!

Omdat dit onze jubileumvergadering betreft, verwachten wij veel belangstelling. Mocht u zich hebben opgegeven, maar kunt u toch niet komen, meldt u dit dan alstublieft. Leden die op de wachtlijst staan, kunnen dan alsnog een plek krijgen.

 

 

Share Button
Nieuws archief