Nog toeschouwersplekken Geschiedenisquiz

Geplaatst op: 18 augustus 2018

Editie 2 van deze quiz in het Zaantheater, waarin ‘Netje op, netje af’ een topper was. Foto: Dirk Jongejans.

De derde editie van de Grote Zaanse Geschiedenisquiz – op maandagavond 15 oktober om 19.30 uur – was voor wat de teams betreft snel volgeboekt: het maximum aantal van 20 teams was in een recordtempo bereikt!

Nu – na telling van het aantal plekken dat voor deze teams moet worden gereserveerd, en de reeds vergeven plekken voor toeschouwers – blijken er nog ca. 30 plekken in de kleine zaal van het Zaantheater te vergeven te zijn. Dus er is nog kans op een plekje voor deze bijzondere gratis avond in het Zaantheater, waar Zaanse geschiedenis centraal staat, maar waar meedoen belangrijker – en net zo leuk – is dan winnen.

UPDATE: De maximale zaalbezetting is bijna bereikt: op 18 augustus zijn er nog 12 van de 30 toeschouwersplekken over. Mochten zich er na deze laatste 12 inschrijvingen nog mensen aanmelden, dan zullen zij op een wachtlijst worden geplaatst…

Het publiek zal – net als vorig jaar – mee kunnen doen en voor eigen plezier de vragen op een vragenformulier kunnen invullen. En natuurlijk meedoen met het hilarische Netje-op-netje-af.

Opgeven is verplicht en kan hieronder:

Uw naam

Uw email

Aantal personen (incl. uzelf)

Wie de vragen van de vorige editie wil inzien kan deze – en die van 2016 – downloaden op de Zaanwiki.

 

Share Button
Nieuws archief