18 augustus: Zaans Erfgoed op Jaarmarkt

Geplaatst op: 9 augustus 2018

De kraam van Zaans Erfgoed, met aandacht voor welke panden er dankzij de vereniging zijn gered van sloop.

Op de Zaandijker jaarmarkt – die dit jaar op zaterdag 18 augustus gehouden zal worden – is de Vereniging Zaans Erfgoed als elk jaar aanwezig. Onze kraam is te vinden ter hoogte van het Weefhuis, de vaste vergaderlocatie van onze vereniging.
Voor wie nog oude uitgaves van het tijdschrift Zaans Erfgoed of voorloper Anno ’61 wil aanschaffen, kan daar terecht. Het is de vereniging niet zozeer te doen om de verkoop van spullen, maar we hopen altijd op veel nieuwe leden. Want alleen met een groei van het aantal leden kan de Vereniging Zaans Erfgoed blijven ijveren voor bescherming van zowel de voor de Zaanstreek zo bepalende (industriële) panden, maar bijv. ook voor het behoud van de padenstructuur .

Share Button
Nieuws archief