Mens durf te lezen: Stuurman en Nescio

Geplaatst op: 28 januari 2018
Het in 2005 verschenen boek over Rein Stuurman door Conny Scholtes en verschenen bij Uitgeverij Noord-Holland.

In 2005 verscheen bij Uitgeverij Noord-Holland dit boek over Rein Stuurman, geschreven door Conny Scholtes.

Zondagmiddag 4 februari vindt er in het Zaantheater weer de literaire salon Mens durf te lezen plaats, met dit keer aandacht voor literatuur en natuur. Centraal staan dan de Amsterdamse schrijver Nescio en de Zaanse vogelkenner en – tekenaar Rein Stuurman. Sinds december 2016 zijn deze literaire salons regelmatig te zien in het Zaanse theater. Neerlandicus Anita Gundlach werkt voor deze programma’s o.a. samen met Hans Kuyper, Renate Sun-Louw, het Gemeentearchief Zaanstad en de Theatermijn, maar er doen veel meer mensen mee dan hier vermeld.
Kaartjes voor een bijzondere middag vol literair erfgoed, nieuwe weetjes, muziek en toneel zijn voor €13,50 te koop in het theater en kijk ook even op de website.

 

Share Button
Nieuws archief