Glaasje Erfgoed van 29/3 is uitgesteld

Geplaatst op: 4 april 2020

In de lezingenserie Glaasje Erfgoed zou Jan Krijt zondagmiddag 29 maart een geschiedenisles verzorgen onder de titel 700 jaar geschiedenis met de Zaanstreek in de hoofdrol. Het zou plaatsvinden in de Kooger Vermaning, van 15 tot 17 uur.

Echter: Dit evenement gaat vanwege COVID-19 niet door! Het reeds overgemaakte geld voor dit Glaasje Erfgoed zal teruggestort worden.


Kosten voor onze leden – en één introducee – bedraagt €5,- p.p., niet-leden betalen 7,50. In verband met de catering graag opgeven voor 27 maart.

Jan Krijt heeft 40 jaar bij Verkade gewerkt, en zet zich nu in voor het Zaans Museum en de Zaansche Molen. Geschiedenis – en met name de schoonheid van de samenhang der dingen – heeft zijn interesse.
Zo rijgt hij deze middag – met behulp van beelden en muziek en een fysieke, 3,5 meter lange tijdlijn – 700 jaar geschiedenis aan elkaar. Zaanse geschiedenis in samenhang met de rol die Holland speelde in de Europese en de wereldgeschiedenis.

Betaling direct bij aanmelding

Dankzij het nieuwe betalingssysteem hoeven wij u nu niet meer te vragen om te ‘betalen met gepast geld’, het gaat nu direct via onderstaand aanmeldingsformulier.

Wie ons werk van belang vindt, verwelkomen wij graag als nieuw lid. Het lidmaatschap van onze vereniging – inclusief 4x per jaar ons lezenswaardige tijdschrift – bedraagt slechts €22,50. U heeft dan bij lezingen of andere activiteiten korting.

 

 

Totaal: € -
Share Button

Nieuws archief