Piet Oudega per 1 september voorzitter St. Zaanse Schans

Piet Oudega bij zijn nieuwe werkplek. Foto: Lissette Janssen.

Maandag 10 april werd officieel bekend dat Piet Oudega per 1 september de nieuwe bestuursvoorzitter van de Stichting Zaanse Schans wordt. Hij volgt in die functie Maarten Voster op, die onlangs om gezondheidsredenen stopte. Piet Oudega brengt als voormalig wethouder een grote bestuurlijke ervaring mee en kent het erfgoed-veld goed door zijn voorzitterschap van zowel de Vereniging Zaans Erfgoed als de Stichting Zaans Schoon. Een uitgelezen kandidaat voor deze baan dus.

Wij wensen ‘onze’ Piet veel succes bij deze nieuwe uitdaging!
Zaans Erfgoed en Zaans Schoon gaan nu op zoek naar een nieuwe voorzitter, en hopen die voor 1 september gevonden te hebben.

Share Button
Nieuws archief